Project Description

Delbehandlingar Medicinsk Fotvård

BOKA DENNA BEHANDLING

Delbehandling Medicinsk Fotvård

BOKA DENNA BEHANDLING

450 kr – 30 minuter

Vill du punktbehandla ett visst fotvårdsproblem, så kan du även boka en kortare delbehandling Medicinsk fotvård för följande besvär: hälsprickor, nagelsvamp, fotsvamp, liktorn, nageltrång eller vårtor. I behandlingen ingår konsultation samt handlingsplan för uppföljning, men ingen fotmassage.

  • Hälsprickor: Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad. Val av metod väljs beroende på hur djupa sprickorna är samt var dem sitter. Fötterna smors sedan in med fet salva.

  • Nagelsvamp: Behandlingen inleds med ett fotbad förebyggande mot svamp. Därefter fräses de angripna naglarna ned så mycket som möjligt och behandlingen påbörjas med ett svamphämmande medel och salvor som jag bedömer vara mest lämpade för dig. Medtag rena strumpor. Återbesök rekommenderas om ca 3-4 veckor.

  • Fotsvamp: Behandlingen inleds med ett fotbad förebyggande mot svamp. Därefter påbörjas behandlingen med ett svamphämmande medel. Ta med rena strumpor. Återbesök rekommenderas om ca 3-4 veckor.

  • Liktorn: Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad. Därefter avlägsnas liktornen. Avlastning läggs på behandlat område.

  • Nageltrång: Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad. Därefter val av metod och avlastning för att lindra och förebygga problem.  Återbesök rekommenderas om ca 3-4 veckor.

  • Vårtor: Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad. Val av metod avgörs av vårtans placering samt omfattning. Avlastning läggs på behandlat område. Ta med rena strumpor.

“Fotvalvet hjälpte mig med att lägga upp en behandlingsplan för min fotsvamp över tre regelbundna delbehandlingar.”

JAN STENSTRÖM